Dronning Margrethe besøger Thisted: Dannebrog anløber Hanstholm Havn

Mandag den 31. august 2020 lægger Kongeskibet Dannebrog til kaj i Hanstholm Havn, når H.M. Dronningen besøger Thisted Kommune som en del af Dronningens sommertogt.

– På vegne af hele kommunen er jeg utrolig glad og stolt af, at Dronningen i år har valgt at besøge Thisted Kommune på sit årlige sommertogt. Det er noget ganske særligt at få kongeligt besøg, fortæller borgmester Ulla Vestergaard og fortsætter:

– Det er med stor glæde, at vi kan byde Dronningen velkommen til Thisted Kommune og velkommen i en nyrenoveret og udvidet Hanstholm Havn. Jeg håber, at rigtig mange borgere vil være med til at give Dronningen en hjertelig velkomst, og til at vise Dronningen nogle af de unikke og skønne steder, vi har her i Thy.

Borgerne får mulighed for at se Kongeskibet Dannebrog, når skibet anløber havnen om formiddagen den 31. august og hele dagen, mens skibet ligger ved kajen i Hanstholm.

Thisted Kommune havde sidst kongeligt besøg i 2011, hvor Kongeskibet Dannebrog også anløb Hanstholm Havn. Her var det Kronprinsparret, der besøgte Thisted Kommune.

Desuden havde kommunen besøg af Dronningen og Prins Henrik ved et sensommertogt i 2009, hvor Kongeskibet lå til kaj i Thisted Havn.

Forfatter

Related posts

Top