Drama i Nykøbing: Butikstyv flygtede med butiksejer hængende ud af bilen

Et butikstyveri i Løvbjerg i Nykøbing udviklede sig lørdag middag til et vaskeægte drama.

Personalet bemærkede, at en mand passerede kasselinjen med en vognfuld varer, som han ikke havde i sinde at betale for. Ude på parkeringspladsen, hvor han var i gang med at læsse varerne i sin bil, blev han konfronteret af købmand Bjarne Smedegaard.

Efter at være blevet konfronteret satte tyven sig ind i sin bil, hvilket fik Bjarne Smedegaard til at tage fat i manden. Men det stoppede ikke tyven, som startede sin bil – og så begyndte dramaet for alvor:

– Med butiksindehaveren hængende fast i manden og hængende halvvejs ude af bilen, kørte manden frem på parkeringspladsen direkte ind i nogle betonklodser. Derefter satte han bilen i bakgear og bakkede op i en parkeret bil, forklarer Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive til TV Midtvest.

Hverken Bjarne Smedegaard eller andre kom heldigvis til skade i forbindelse med biltyvens flugt. Politiet fortæller, at man endnu ikke har anholdt gerningsmanden, men at man har nogle gode spor at gå efter. Politiet forventer i hvert fald at kunne pågribe manden på et tidspunkt, og han vil til den tid ikke alene blive sigtet for butikstyver. Han vil også blive sigtet for at have udsat Bjarne Smedegaard for fare.

– At man på den måde er fuldstændig ligeglad med, at man åbenlyst stjæler varer og så også udsætter andres liv og førlighed for fare, det er alvorligt, lyder det fra Niels Bach.

Løvbjerg-købmanden vurderer, at tyven er slap afsted med varer for omkring 5.000 kroner.

Foto: Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top