DR Pigekoret markerer lokalt kor-jubilæum i Vestervig Kirke

Nordvestjysk Pigekor har 25 års jubilæum, og for at fejre begivenheden er DR Pigekoret inviteret til Vestervig for at give en fælles jubilæumskoncert den 4. september kl. 16.

Dr Pigekoret vil være under ledelse af Phillip Faber, der gennem fællessang på tv under coronanedlukningerne er blevet et kendt ansigt i de fleste stuer.

Nordvestjysk Pigekor består af 25 sangere i alderen 12 til 20 år. Korets medlemmer kommer fra hele Thy og enkelte fra Mors.

Foreningen bag koret driver også korskole for piger i 2. klasse og op, ligesom der er spirekor lokalt på folkeskoler i området. Korets musikalske og kunstneriske leder er Annette Boch Pedersen, der er organist og Cand.Phil. i musik.

Korets repertoire spænder hovedsageligt over danske og engelske klassiske og moderne sange og korværker, men der synges også på andre sprog.

Til koncerten udvides pigekoret med nogle af de ”gamle” sangere, der tidligere har sunget i korene i mange år, og som foreningen stadig har kontakt med. Der er i løbet af korets levetid afholdt utallige koncerter i lokalområdet, og pigekoret har været på adskillige korrejser i udlandet, herunder London, Amsterdam, Prag, Stockholm og Hamborg.

Billetter ril jubilæumskoncerten kan købes HER.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top