Dobbeltkamp på Sparekassen Thy Arena

Thisted FC er et af få hold, der kan præstere at have både et kvindehold samt et herrehold i divisionerne i Danmark. Som de fleste nok ved, så befinder Thisted FC’s herrer sig i 2. division mens kvinderne gør sig i landets bedste række, Gjensidige Kvindeligaen.

D. 2. oktober har du muligheden for at opleve begge hold, når Thisted FC inviterer til dobbeltkamp, hvilket betyder, at både kvindeligaholdet og 2. division herre spiller hjemme på Sparekassen Thy Arena samme eftermiddag.

– Vi håber at se en masse fans på lægterne, når vi inviterer til dobbeltkamp d. 2. oktober. Det er første gang, at vi laver et tiltag som dette, hvorfor vi håber, at der er stor opbakning fra vores fans og sponsorer, således vi sammen kan skabe en festlig og unik eftermiddag på Sparekassen Thy Arena, udtaler bestyrelsesformand, Peter Boel.

Målet er to gange sejr

Dobbeltkampen vil forløbe således, at kvindeholdet åbner dagen klokken 12.00 mod Kolding IF, hvorefter herreholdet møder HIK i den danske 2. division kl. 15.00.

– Jeg tør godt love to meget interessante opgør d. 2. oktober. Vores kvindehold har netop slået Kolding IF ud af pokalturneringen, så de ved hvad der skal til for at gentage dette. Derfor er det klare mål også en sejr og tre point.

– I forhold til herrekampen, så viste vi i forrige sæson, at vi som hold har det, der skal til for at slå HIK. Vi formåede at vinde over HIK alle fire interne møder i sidste sæson. Derfor skal vi selvfølgelig også gå efter sejren d. 2. oktober, afslutter Peter Boel.

Dagen vil også byde på forskellige konkurrencer på stadion samt underholdning, der alt sammen en god oplevelse på dagen.

Thisted Forsikring er dagens kampsponsor. I den anledning har de gjort det muligt, at billetprisen for denne dobbeltkamp, altså adgang til begge kampe, blot er 50 kroner.

Billetter kan købes på tfc.eventii.dk

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top