Dobbelt op: Rokkjærs udvider sin butik i gågaden

Det er ikke for ingenting, at indehaver af Rokkjærs Guld Sølv Ure i gågaden i Nykøbing Line Hagen Rokkjær, for et år siden modtog Morsø Erhvervsråds iværksætterpris Den Gyldne Musling.

På trods af en hård start som selvstændig i 2018 mistede hun aldrig gåpåmodet, og i dag er der ingen tvivl om, at det hårde arbejde giver afkast.

Rokkjærs, som hendes butik kaldes blandt de fleste, har siden fænomenet med live-salg på facebook for alvor tog fart under den første coronanedlukning, haft succes med at sælge smykker og accessories online i en sådan grad, at den lokale butik lige nu er bedst i branchen.

Line Rokkjær og Pernille Pedersen i gang med en live-udsendelse. Privatfoto

Men selvom Line Hagen Rokkjær ikke vil være livesalget foruden er det stadig vigtigt for hende at være synlig i gågaden – og snart bliver butikken endnu mere synlig.

Line Hagen Rokkjær har nemlig lejet nabolokalerne og udvider derfor sin fysiske butik:

– Vi udvider fordi vi er vokset ud af vores lokaler. Vi synes ikke, at vi har pladsen til at fremvise vores fine varer på bedst mulig måde, siger hun og tilføjer:

– Vi får dobbelt antal kvadratmeter af hvad vi har nu.

Livstilsbutik
Det er ikke kun smykkesalget, der rykker hos Rokkjær:

Det nye lokale set indefra. Privatfoto

– Der er en stor interesse for lidt anderledes interiør. Vi er overraskede over, hvor populært det mundblæste glasbrand Anna Von Lipa er, og derfor griber vi chancen og udvider med en tilhørende ’’livsstilsbutik’’, hvor man kan købe nogle lækre ting til både hjemmet såvel som til sig selv. Det bliver kun varer jeg selv elsker, som bliver at finde i butikken og det giver jo gerne det bedste udgangspunkt, fortæller Line Rokkjær.

Selvom det lyder ligetil har det ikke været uden grundige overvejelser, at hun nu udvider sin forretning – en udvidelse, som bl.a. er forbundet med ekstra udgifter:

– Men det går godt og så må man jo gribe chancen, når den er der. Vi er så heldige med, at vores kunder er meget trofaste og er gode til at bakke op om butikken, så jeg tror på at det godt kan betale sig.

– Derudover er det jo også dejlig, at få fyldt et tomt butikslokale ud, slutter Line Rokkjær.

De kommende 14 dage kommer til at gå med at gøre de nye lokaler klar. Planen er nemlig, at kunne inviteret til åbningsfest onsdag den 29. juni, hvor den første Sommer By Night finder sted i Nykøbing.

Program for Sommer By Night i Nykøbing den 29. juni:
09:30 Butikkerne åbner
09.30 Kræmmere i gaden
17:00 Koncert med Double Up
19:00 Koncert med Double Up
20:15 Aftensang i Nykøbing kirke.
21:00 Butikkerne lukker

LÆS OGSÅ:

Kæmpesucces med livesalg: Rokkjærs er nu branchens bedste

 

Forfatter

Related posts

Top