Det myldrer med børn i Morsø Golfklub

Det er efterhånden ved at være en tradition, at vi inviterer børnene til en dag på golfbanen, og det giver hvert år nye medlemmer. Målet på sigt er at blive omkring 50 børn og juniorer. Vi forventer en tilgang på 5 – 10 spillere årligt. Det var også vort mål sidste år, og der havde vi en tilgang på næsten 10. Fortæller Henrik Markmøller Bro, som er formand børne- og juniorafdelingen i Morsø Golfklub.

Vi har været så heldige at få bevilget et beløb fra Morsø Kommunes materialekonto, som vi har søgt. Når vi får sådan nogle midler, får vi mulighed for at gøre lidt ekstra. Pengene er søgt til og skal bruges til anskaffelse af udstyr til de unge medlemmer. Klubben har nu låneudstyr af en god standard, så børnene ikke skal investere i nyt udstyr, når de starter. Golfudstyret kan lånes af klubben.

Sidste år kom der for alvor gang i forskellige turneringer for vores børn og juniorer. Vi fik sammen med de omkringliggende klubber startet en Kredsturnering. Vi er fem klubber, der arbejder sammen om dette; Nordvestjysk, Harrevig, Skive, Struer og Morsø Golfklubber. De samme fem klubber arrangerer hvert år Golfsommerlejr i uge 31. Desuden deltager juniorer fra klubben i Dansk Golf Unions D-tour, som foregår i hele Nordjylland fra Sæby til Skive. Det er er vigtigt at komme til ”kamp”, når man spiller golf på samme vis som i andre idrætsgrene.

Der er golftræning for de mindste 6-10 årige perlegolfere hver mandag og for de store juniorer fra 11 år både mandag og torsdag. Hver fredag har vi match og den første fredag i måneden afsluttes med fælles spisning og hygge for alle perlegolfere og juniorer. Træningen er i fuld gang, og der er plads til flere spillere.

Forfatter
Top