Death Island Metalfest: Mini-Copenhell måske på vej til Mors

Agger har en. Viborg har en. Aalborg har en. København har en. Og nu vil Marco Angioni fra Nykøbing også have en til Mors: En rock-festival.

Han er indehaver af Angioni Studios på Gasværksvej i Nykøbing og ønsker i samarbede med bl.a. pladeselskabet Target Group at arrangere Death Island Metalfest.

Target Group arrangerer lignende festivaler, bl.a. Nordic Noise i København.

At “mors” på latin direkte oversat betyder “død” er en direkte reference til festivalens navn, men kan også lede tankerne hen på dødsmetal – altså rockmusik i den helt tunge klasse.

Håbet er, at Death Island Metalfest kan blive en årligt tilbagevenden begivenhed, hvor heavy metal-genren promoveres. Tanken er lade 8 forskellige bands optræde, og at er der skal være plads til både lokale og internationale optrædende.

– Vi håber at de lokale udøvende musikere inden for rockmusikken får mere blod på tanden. En festival som Death Island Metalfest burde kunne hjælpe dette på vej, både til at flere unge mennesker tager et instrument i hånden og til at de allerede udøvende musikere kan se et større og lettere tilgængeligt mål – at optræde på en lokal festival der er professionel og gør en forskel, skriver Marco Angioni i sin ansøgning om økonomisk støtte til Morsø Kommune.

For at hjælpe til med en realisering af festivaldrømmene har Foreningen Angioni Studios søgt30.000 kroner fra De frie Kulturmidler til honorering af de optrædende musikere. Dertil kommer der forhåbentlig en en pose penge fra Slots- og Kulturstyrelsen. Death Island Metalfest budgetterer med billetindtægter for 35.000 kroner.

Endagsfestivalen vil første gang løbe af stablen i påsken 2022, hvis alt går planmæssigt.

Foto: Lena Angioni

Forfatter

Related posts

Top