– De konservative ønsker ikke boliger på Ørodde

Læserbrev af
Henrik Markmøller Bro (C), KV21-kandidat på Mors 

Kort og godt – de konservative mener ikke. at der skal bygges boliger eller mere industri på Ørodde. Det er jeg overbevist om, at de fleste vælgere også mener.

Det kan godt virke lidt sognerådspolitisk, at en plet i Nykøbing får en del plads i valgkampen. Jeg mener dog, at det er en vigtig ”plet” ikke kun for dem, der bor i Nykøbing, men også for hele øen. Ørodde er et vigtigt område med masser af muligheder, som kan tiltrække turister og være rekreativt for hele øen.

Eksempler på muligheder kunne være forskellige former for beplantning både på Kvajbons eng/mark, så der blev skabt nogle ”rum”. Samtidig bevares nogle stor åbne pladser til boldspil og andet, der kan laves små ”scener” eller måske en stor til musikevents osv. Det vigtigste er, at det bevares GRØNT.

Campingpladsen kunne også udvides på den nuværende placering for at skabe flere pladser. For at gøre området mere roligt, her tænker jeg for at undgå racerkørsel, kunne for eksempel Langelinie laves til cykel-og gangsti fra Porsvej til Stadion Allé. Dermed vil der også være åben fra campingpladsen direkte ned til Limfjorden. Øroddevej kunne gøres til cykel- og gangsti fra Strandvejen til Vandrehjemmet… Der er mange muligheder.

Det vigtigste er nu, at der bliver lavet en plan, hvor der tages hensyn til det GRØNNE Ørodde. Det er afgørende, at morsingboerne inddrages i denne plan. De Konservative vil arbejde for, at det kommer til at ske i den kommende valgperiode.

Forfatter

Related posts

Top