Danmarks Vildeste Forårsudstilling genåbner Skærtorsdag kl. 12.00

Der er jubel hos Blomsterdesigneren Johnny Haugaard og hele holdet bag Danmarks Vildeste Forårsudstilling, der blev lukket mandag på grund af en manglende byggetilladelse ovenpå en ny lovgivning.

Efter tre døgns indædt kamp for at redde udstillingen, har Thisted Kommune i dag Skærtorsdag den 14. april 2022 meddelt tilladelse til at gennemføre udstillingen, der genåbner i dag kl. 12.00.

– Jeg er lykkelig og taknemmelig. Nu kan vi endelig komme i gang med det, vi allerhelst vil. Give vores gæster en kæmpeoplevelse. Nu lægger vi alt det her bag og glæder os helt vanvittigt til at åbne op igen fra kl. 12.00 Skærtorsdag, siger Johnny Haugaard.

Han bakkes op af Turistchef Mai Manaa, Thy Turistforening, der sammen med Destination Nordvestkysten og handels- og erhvervslivet i Hurup, har sammen har kæmpet for at få arrangementet til at løbe af stablen.

– Det er det største påskeæg, vi nogensinde har givet Thyboerne og vores mange tusinde gæster. Derfor er det selvfølgelig også med en kæmpestor glæde, at vi nu – ingen – kan slå dørerne op for Danmarks Vildeste Forårsudstilling 2022 i Hurup. Det har svært ved at udtrykke, hvor stor en glæde alle omkring projektet, føler lige nu. Det har været meget, meget intenst de seneste døgn, lyder det fra Turistchef Mai Manaa.

Hun håber, at man kan nå at indhente de manglende gæster de aflyste dage.

– Vi føler en helt enorm lokal og regional opbakning, så jeg håber, at vi bliver løbet over ende af gæster frem til, at udstillingen lukker den 24. april. Vi er i alt fald klar til at tage imod, siger Mai Manaa.

Forfatter
Top