Danmarks smukkeste og mest kreative juleudstilling: ”The Queen”

En energisk, eminent og excentrisk blomstermand, 192 frivillige fra hele landet, en gammel auktionshal i
Hurup i Thy, tusindvis af is-asietter, en vaskeægte Dronning samt blade, kogler og mos er blot nogle af de ingredienser, der skulle til for at skabe den helt særlige og eventyrlige juleudstilling ”The Queen”. En aktuel juleudstilling og et juleeventyr i to dele, to forskellige steder i landet.

En begivenhed der ønsker at slå et slag for kreativiteten.
Fra den 19. november kan man opleve Blomstermanden Johnny Haugaards juleudstilling i den gamle auktionshal i Hurup. Udstillingen kører frem til den 18. december.

En hyldest til H.M. Dronning Margrethe 2.
Juleudstillingen ”The Queen” er i tidens ånd baseret på naturens gratis materialer, genbrugsfund – og et hav af blomster. Der vil være masser af LED-lys, der via solenergi laves om til 12 watt. Udstillingen er en hyldest til kreative H.M. Dronning Margrethe 2. i anledning af hendes 50-års jubilæum som regent. Kreativitetens Dronning, kalder Johnny Haugaard hende.

At skabe udstillingen er bundet sammen af de 192 frivillige fra omtrent hele Danmark – fra Sønderjylland, Midtjylland, Thy og Langeland, til Østjylland og Sjælland. Frivillige hænder, hjerter og hoveder, der i ugevis har været med til at bygge udstillingerne op og har været i fuld sving med blandt andet at sætte tusindvis af kogler på snore, sætte blade på kjoler, skabe monogrammer ud af mos, skaffe is-asietter og meget, meget andet. Et fællesskab, der falder i rigtig god tråd med Helge Engelbrechts Mariehaven, hvor frivilligheden præcis udgør en
afgørende del af stedets DNA.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top