Corona-koncert for beboerne på Kristianslyst

Imorgen venter der beboerne på plejecenteret Kristianslyst i Thisted en lidt anderledes oplevelse, og måske en kærkommen mulighed for at få tændt et lille lys i disse lidt mørke og triste corona-tider.

Lokale MD Duo, som består af 22-årige Martin Dinitzen fra Koldby og 23-årige Dennis Kristensen på Snedsted, giver nemlig en udendørskoncert for beboerne der grundet forsamlingsforbuddet vil blive opdelt i flere mindre grupper.

– Corona-situationen gør desværre, at de ældre ikke får besøg, som de ellers har været vant til. Der sker ikke så mange nye ting i deres hverdag lige nu, fortæller Lise Ørbæk der er leder af plejecenteret. Det var hende, der sammen med en god bekendt, fik ideen til den alternative koncert – en idé MD Duo heldigvis var med på.

Normalt spiller MD Duo til alverdens halballer, mens også større scener som Haze over Haarum, Thy Træf og Vildsund Marked står på duoens referenceliste. Og nu hvor der, grundet den så flittigt nævnte corona-situation, er der ikke mange koncerter i “ordre-bogen”. Derfor glæder gutterne sig naturligvis også til at holde en fest sammen med de ældre fredag formiddag.

Koncerten, eller koncerterne, finder sted i morgen fra kl. 10-12, og vil naturligvis blive afholdt ud fra alle gældende regler.

Foto: MD Duo

Forfatter

Related posts

Top