Chimbo’s Revival hylder den gamle rock’n’roll på Klitmøller Stadion

Klitmøller Stadion kommer til at genlyde af glade toner fra 50´erne og 60´erne, når Chimbo’s Revival spiller op til SommerSjov 2022 på søndag den 31. juli !

Chimbo’s Revival er garant for et professionelt show, hvor klassiske Rock ‘n’ Roll hit’s fra 50’erne og 60’erne sparkes ud over scenekanten på en måde, hvor alle føler sig inddraget og underholdt.

Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.

Mr. Chimbo’s helt store idoler er Bill Haley & His Comets, der med bl.a. Rock Around The Clock var nogle af rockens pionerer. Sammen med andre store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles m.fl. fortolkes en række af Bill Haleys sange i showet.

Alt dette er sammen med nogle af Mr. Chimbo’s egne kompositioner det, der har givet Chimbo’s Revival succes i både ind- og udland, hvor Mr. Chimbo siden 1976 har spillet mere end 3000 liveshows, og har optrådt i utallige TV- og radioshows.

Chimbo’s Revival har bl.a. spillet på Plænen i Tivoli, Bakkens Friluftsscene, utallige 50’er og 60’er festivals, klubber og værtshuse i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Koncerten foregår kl. 15.00-17.00 og der er gratis adgang. Baren åbner kl. 14.00 og det er Klitmøller Boldklub, der sammen med Vi Elsker Thy/Thy Detailforum, står bag koncerten.

Forfatter
Top