Brandstifter løsladt mod anklagers vilje

Den 38-årige mand, der siden midten af november har siddet varetægtsfængslet for at have sat ild til sin egen lejlighed i en boligblok i Kirkegade i Struer, er nu løsladt igen. Det skriver Dagbladet Struer.

En dommer mente ikke længere, at grundlaget han blev varetægtsfængslet for – nemlig at han måske ville gøre noget lignende igen – længere var til stede.

Det er hverken politi eller anklagemyndighed dog enig i, og sagen er derfor langt fra slut endnu i forhold til varetægtsfængslingen af den 38-årige.

– Vi har kæret afgørelsen til landsretten og bad om opsættende virkning, så han skulle have været varetægtsfængslet indtil afgørelsen fra landsretten. Det imødekom dommeren ikke, siger Camilla Berg, der er anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi, til dagbladet.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi erkender den 38-årige at have sat ild på noget i lejligheden, men ikke at han ville brænde den ned.

Struer Boligselskab, som den 38-årige havde lejlighed hos, har tidligere fortalt, at manden stod over for at blive sat på gaden, da branden fandt sted.

LÆS OGSÅ:

Efter påsat brand: – Det skal være lettere at smide lejere ud

Foto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top