Borgere har indsamlet 80.000 kr: Vil lokke ny læge til Thyholm

En gruppe af borgere fra Thyholm har i løbet af det seneste år indsamlet 80.000 kroner i jagten på at lokke en fast, praktiserende læge til egnen.

Pengene skal nu bruges på en kampagnefilm, der skal vise hvor attraktivt det er at slå sig ned på Thyholm.

Da den praktiserende læge stoppede med sin praksis i marts måned sidste år, stod der ingen ny læge på spring, og derfor indgik Region Midtjylland en aftale med med det private firma Alles Lægehuse om at drive klinikken frem til 2021. Patienterne kan dog ikke være sikre på, at de altid møder den samme læge, når de konsulterer klinikken.

Et produktionsselskab er i disse dage i gang med at lave kampagnefilmen. De medvirkende i filmen er lokale, heriblandt Dennis Arboe, der er ejendomsmægler og jæger i sin fritid og både har støttet projektet økonomisk og medvirker i filmen.

– Som lokal fastboer her på Thyholm er det vigtigt, at vi får skabt noget røre om at få en læge til området. Thyholm kan mange ting, siger han til DR Midt- og Vestjylland.

Filmen forventes færdig om et par måneder. Herefter er det planen, at den skal spredes via forskellige hjemmesider, og ikke mindst de sociale medier målrettet læger og lægestuderende.

LÆS OGSÅ:

Utraditionelle metoder skal lokke yngre læger til Thyholm

Forfatter

Related posts

Top