Børnenes Actionpark klar til indvielse

På fredag indvies Børnenes Actionpark i Hvidbjerg på Mors.

Børnenes Actionpark, der har kostet godt 830.000 kroner at etablere, er et idræts- og legeområde som er blevet til i forbindelse med landsbyfornyelsen af Hvidbjerg.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen er med ved indvielsen, og han glæder sig på områdets vegne over de nye muligheder.

– Actionparken er med til at gøre området mere attraktivt for børnefamilier og endnu mere sjovt for børn, unge og alle andre der har lyst til at bruge faciliteterne. De får nogle ekstra muligheder for at bevæge sig sammen. Hele forløbet har været et rigtig godt samarbejde mellem kommunen og lokalområdet, hvor alle har gjort en stor indsats, siger Hans Ejner Berthelsen.

Selvom navnet Børnenes Actionpark mest af alt lyder til at være fuld af fart, så handler det også om hygge og natur i den nye offentlige legepark i Hvidbjerg.

Aktiviteter og udformning af actionparken er besluttet i samarbejde mellem den nedsatte arbejdsgruppe og Morsø Kommune. Anlægget er opført for at understøtte offentlighedens, skolens, børnehavens og idrætsforeningens aktiviteter – og der åbent for alle.

Actionparken falder godt i tråd med, at Hvidbjerg er udpeget til at være en af øens bosætningsbyer og med planerne for Landsbyen de 7 Sogne.

Børnenes Actionpark omfatter i hovedtræk: Et strandsandsbed til strandvolley og beachvolley, et faldsandsbed med legetårn, femkantet gynge, balanceredskaber samt en svævebane og bakker af opgravningsjord.

Fakta:
– Anlægget har kostet 830.000 kr.
– VIF Mors har bidraget med strandhåndboldmål og beachvolleyudstyr.
– Friluftsrådet har bidraget med beplantning.
– Skolens pedelgruppe vedligeholder anlægget fremover.

Forfatter

Related posts

Top