BILA etablerer afdeling i Norge

Nu etablerer Skandinaviens største automationshus BILA A/S med hovedsæde i Nykøbing sig i Oslo.

Industrien i Norge køber mere og mere dansk automation, og derfor har BILA A/S besluttet at etablere en afdeling i den norske hovedstad for at sikre et endnu større nærvær på det norske marked.

Til at stå i spidsen for den norske afdeling har Mors-virksomheden rekrutteret en særdeles erfaren norsk automationsekspert, der har en baggrund som produktionschef med 20 års international erfaring i fødevareindustrien:

– Morten Pedersen med en fortid hos TINE, Tetra Pak, Arla Foods, DANÆG og AKV Cargrill, ved om nogen, hvad det vil sige at være produktionschef og stå for at optimere og sikre driften og leverancerne til et globalt marked, skriver BILA i en pressemeddelelse.

Mens Danmark og Sverige er hhv. verdens sjette og femte mest automatiserede land, så ligger Norge ligger på plads 40+ på verdenslisten med en forsigtig vækst men fortsat under det globale gennemsnit for robotudbredelse, ifølge 2020-statistikken fra International Federation of Robotics.

– Der ligger stadig et gigantisk urealiseret potentiale i at øge automationsgraden i den norske industri. Analyser ved McKinsey viser, at 63 procent af opgaverne i industrien kan automatiseres. Så der er nok at tage fat på for den norske industri, lyder det fra Morten Pedersen.

Forfatter
Tags

Related posts

Top