Bedsterne hjælper til i FC Thy Piger

Fodboldklubben FC Thy Piger har oprettet et såkaldt “Bedste Korps”.

Bedsterne har påtaget sig opgave med at holde klubbens trailer både køreklar og ikke mindst “pumpet” og pakket korrekt, når den hver uge triller rundt til træninger fra Koldby i syd til Frøstrup i nord.

Fra nu af vil Willy Nielsen fra Sjørring og Egon Kjeldtoft fra Vorupør en gang om ugen hjælpe til med bl.a. vask af overtræksveste samt sørge for at der altid er oppumpede bolde klar til de fodboldglade piger.

– Jeg har været frivillig i Sjørring Boldklub i 52 år og det er simpelthen fordi, jeg godt kan lide det. Det er glæden ved at kunne gøre noget for andre og lysten, der driver værket, så da min svigersøn spurgte om ikke jeg ville hjælpe, så sagde jeg ja, sålænge jeg ikke skulle stå alene med det, fortæller Willy Nielsen, der er morfar til Emma Mørk på U15 og Emilie Mørk på U18.

Egon Kjeldtofter farfar til Emma og Mathilde Løgsted, også U15-piger, og begge bedstefædre er så ofte som overhovedet muligt med på sidelinjen, når børnebørnene spiller bold. Willy Nielsen og hustruen har fem børnebørn, der alle spiller håndbold eller fodbold, så der er kampe nok at nå:

FC Thy Piger har 120 aktive medlemmer fra U13 til U18.

Privatfoto

 

Forfatter

Related posts

Top