Astman genvalgt som spidskandidat

Socialdemokratiet i Nordjylland har onsdag aften valgt regionsrådsformand Ulla Astman som spidskandidat til regionsrådsvalget i november 2021.

Det er fjerde gang, at Ulla Astman skal forsøge at fastholde den post, som partiet har haft i årtier. Ulla Astman afløste Orla Hav midt i en valgperiode i 2007, da Hav blev valgt til Folketinget og har ved de tre efterfølgende valg holdt fast i posten.

Hun understreger, at der fortsat ligger store opgaver, der skal løses i Regionsrådet, opgaver og udfordringer – oveni den verdensomspændende corona-krise.

– Der er sket meget og truffet mange store beslutninger i de forløbne perioder. Det store universitetshospital i Aalborg Øst og store byggerier ved hospitalerne i Hjørring og Thisted har sikret en robust hospitalsstruktur med tre moderne akutmodtagelser. Vi har haft fokus på uligheden i sundhedsvæsenet, på patientsikkerheden og medarbejdernes trivsel, siger Ulla Astman og tilføjer:

– Men der er masser af opgaver, der trænger sig på, både det næste år inden valget og efterfølgende, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Regionsrådsvalget holdes samtidig med kommunalvalget den 16. november 2021.

Foto: Line Bloch Klostergaard

Forfatter

Related posts

Top