Asger Bust og Thisted FC forlænger samarbejdet

Thisted FC og Asger Bust er blevet enig om at forlænge samarbejdet det næste år.

Vi kan med glæde meddele, at Asger Bust også er at finde på banen i Thisted efter sommerferien.

Asger er anfører og har en stor betydning for klubben og holdet, hvorfor det er glædeligt, at samarbejdet forsætter.

Asger er en af vores egne og en lokal dreng, som har Thisted FC blod i årene. Han går forrest både på og udenfor banen og derfor er det også et stærkt signal at vi nu har forlænget aftale .

Thisted er min klub
– Forlængelsen lå lidt i kortene da Thisted FC er min klub […] Jeg synes det er et spændende projekt, der er gang i lige nu med en masse unge spillere. Et projekt jeg glæder mig til fortsæt være en del af og forhåbentlig være med til at påvirke i en positiv retning, fortæller Asger Bust.

Tilfreds cheftræner
– Det er klart, at vi gerne vil forlænge med vores anfører. Han er en kulturbærer, der altid går forrest, både på og uden for banen. Han er god til at komme med inputs i dagligdagen, hvilket jeg forventer fortsætter, fortæller cheftræner Daniel Kristensen.

Forfatter
Top