Anne-Vibeke Rejser Deltager i Østers og Muslingepremieren på Mors

Den anerkendte tv-vært og rejseekspert, Anne-Vibeke Rejser, er klar til at deltage i den spændende begivenhed “Østers og Muslingepræmieren” på Mors. Arrangementet finder sted fra fredag 13. oktober til og med søndag d. 15. oktober, og Anne-Vibeke Rejser vil være til stede for at filme til hendes populære tv-program.

Optagelserne fokuserer på kulinariske eventyr og gastronomiske opdagelser i de smukkeste dele af Danmark. Anne-Vibeke Rejser, der har en lang og imponerende karriere som tv-vært og rejseekspert, har forpligtet sig til at udforske de kulinariske skatte, der findes ved Limfjorden og i kommunerne Struer, Skive og Morsø. Hendes tilstedeværelse på premierebegivenheden vil give et
dybt indblik i de unikke og velsmagende oplevelser, som Limfjorden har at tilbyde, når der laves mad med østers.

Østers og Muslingepremieren på Mors vil omfatte konkurrencer i østers- og champagne åbning, og der er rig mulighed for at købe delikatesserne, kulinariske demonstrationer og en unik mulighed for at møde Anne-Vibeke Rejser personligt. Begivenheden er åben for både lokale beboere og besøgende, der ønsker at deltage i fejringen af øens kulinariske rigdom.

Forfatter
Top