Alstrup-brødre får 250.000 kroner i arbejdslegater

Arbejdslegater fra Statens Kunstfond for tilsammen 250.000 skal give arbejdjsro for brødrene Thomas og Simon Alstrup fra Thy, som står bag det folkekære og anmelderroste band Jonah Blacksmith.

Legaterne betyder, at brødrene nu vil koncentrere sig om at lave ny musik til bandets kommende album der forventes at blive færdigt i år:

– Det er en fantastisk følelse at blive set og anerkendt, når nu vi gør alt, hvad vi kan, og prøver det bedste vi har lært! Særligt når anerkendelsen kommer i form at en kvart million danske kroner. Vi er meget taknemmelige og beærede over at modtage arbejdslegatet fra Statens Kunstfond, skriver brødrene på Facebook.

– Det er stort at opleve, at vores arbejde med musik og film, der udspringer af vores rødder og historie, viser sig at have kunstnerisk relevans og betydning for andre end os.

Til efteråret tager bandet på tour, der bl.a. indeholder et stop på hjemmebanen i Thisted, og her er det planen at spille sange fra det kommende album. Koncerten i Thisted er for længst udsolgt.

 

Forfatter

Related posts

Top