Aktivitetscenter Vestervig- Agger får støtte til Familiekulturcenter

Aktivitetscenter Vestervig- Agger har fået 534.642 kr. fra Nordea-fonden til projektet, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i Vestervig-Agger området til gavn for hele den sydlige del af Thy.

Med 534.642 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje kan Aktivitetscenter Vestervig- Agger nu igangsætte de første tiltag i ”Familiekulturcentret” der har været på tegnebrættet siden 2020

Halinspektør i Aktivitetscenter Vestervig- Agger, Sten Lauridsen glæder sig især til at aktiviteterne i det nye kulturelle spor bliver en realitet. I første omgang vil vi i eksisterende lokaler “genopfinde” rejsebiografen og skabe nye traditioner inden for fællessang, optræden, babyrytmik osv.

Pengene skal primært gå til mørklægning af multisalen, men der bliver også penge til lydanlæg, projektor og stole.

Aktivitetscenter Vestervig-Agger er en moderne og veldrevet hal. Det er i dag allerede nu centrum for mange fællesskaber og lokale aktiviteter. Centret står i dag stærkt i forhold til foreningsidræt

Vi ønsker nu at skærpe vores kulturprofil og tage teten med at få skabt et bæredygtigt kulturtilbud, der særligt giver mening for børn, unge og disses familier siger Sten Lauridsen.

Foreningsfælleskabet driver rigtig mange faciliteter i Vestervig. Vi ønsker nu at skabe nye muligheder, der særligt giver mening for børn, unge og disses familier

Vi er sikre på at samværet omkring kultur vil styrke det lokale fællesskab og gøre området endnu mere attraktivt for nuværende og kommende beboere og besøgende i området.

58 mio. kr. til lokale fællesskaber

Aktivitetscenter Vestervig- Agger har modtaget 534.642 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje på 58 mio. kr., der uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer.

„Vi er utrolig glade for at se, at efterspørgslen på at styrke liv i det lokale er så stor – og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle i Vestervig-Agger ekstra mulighed for at sætte deres virketrang i spil til gavn for fællesskabet,“ siger Christine Paludan-Müller, uddelingschef i Nordea- fonden, som støtter gode liv.

Her bor vi-puljen havde ansøgningsfrist 23. september 2021. Fonden modtog 429 ansøgninger og ud af dem har 113 fået støtte fra puljen til aktiviteter og fællesskaber

Forfatter
Top