Airtox og XL Byg sikrer frivillige på Thy Rock

De frivillige er en af de vigtigste grundsten, når flere end 10.000 hvert år gæster Thy Rock. Derfor står sikkerhed også øverst på dagsordenen, når en del af de 1.100 hjælpere giver sig i kast med opgaverne. Nogle er farligere end andre.

Derfor har har Airtox og XL Byg indgået et samarbejde med Thy Rock om at sponsorere 50 par Airtox sikkerhedssko.

– Nogle af vores frivillige arbejder f.eks. med den tonstunge scene, tungt lyd- og lysudstyr samt musikernes udstyr, der skal ud og ud af scenen hurtigt. Der er også andre dele af både vores opstilling/nedtagning samt afvikling, hvor arbejdet indebærer håndtering af meget tunge ting. Aftalen med Airtox og XL Byg sikrer, at vi kan udlåne sikkerhedssko til den gruppe frivillige. Det fungerer lidt på samme måde, som når man er i et bowlingcenter, hvor man også låner bowlingsko og så afleverer dem, når man går hjem igen. Dermed kan vi bruge sikkerhedsskoene igen til næste år, da de er af topkvalitet og derfor har lang levetid, siger Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

Opstilling går efter planen
Han melder øvrigt om, at opstillingen til Thy Rock, der afvikles i weekenden, går helt efter planen.

– Det går stille og roligt, og vi følger planerne. Vores leverandører og frivillige har haft godt vejr at arbejde i og den smule regn, vi fik onsdag, var kun en særdeles velkommen gave fra himlen, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Kurs imod fyldt dyrskueplads
Det gode vejr har fået de sidste, der endnu ikke har sikret sig billet til Thy Rock, til at komme til tasterne.

– Det er oppe over med at få sikret sig billet. Vi har solgt rigtigt mange billetter de sidste dage og med den vejrudsigt, der er i vente, kigger vi ind i en fyldt dyrskueplads med godt vejr, god musik og en rigtig god fest, siger Hans Peter Jarl Madsen.

De sidste to-dages billetter sælges på www.thyrock.dk ligesom der sælges endagsbilletter ved indgangen begge dage.

– Vi opfordrer til, at man køber billet i forsalg og ikke venter til indgangen, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Forfatter
Top