Adventure-minigolfbane åbner i Sundby Mors

En 9 hullers adventure minigolfbane åbner i Sundby Mors i løbet af i år. Minigolfbanen er en del af den lokale byfornyelse og -forskønnelse.

– Placering af banen vil være på Sundby Mors idrætsplads hvor vi tager den “gamle håndboldbane” i brug. Der etableres samtidig med banen en pavillon, grillplads og masse af borde- bænkesæt så man kan få en hyggelig stund med familie og venner, fortæller Morten Krog fra Sundby Byfornyelse.

Budgettet for projektet ligger på omkring 500.000,- plus moms.

Udover minigolfbanen, som er på vej er der sket rigtig mange nye tiltag i byen siden byfornyelsen gik igang i 2017 i samarbejder med Morsø Kommune.

– Vi har fået etableret en rigtig flot multibane ved Sundby Friskole som også er super populær både for børn, unge og ældre. Herudover Sundby strandbad hvor vi har lavet fase 1 med pavillon, grillplads, borde-bænkesæt, shelter og sidst men ikke mindst en strandbruser. Udover byfornyelsen er der lavet et rigtig flot stykke arbejde med forskønnelser flere steder i byen. Beplantninger med tulipaner og flere steder er der lavet opholds- og hvilepladser som indbyder til en god snak og en pause fra hverdagens stress og jag, fortæller Morten Krog.

Der er mange flere nye projekter på vej i Sundby, som snarest muligt vil blive præsenteret på et borgermøde.

Forfatter

Related posts

Top