Udsolgt til aftenens håndboldbrag i Thy Hallen

Mors-Thy Håndbold kommer på en svær opgave på hjemmebane i Thy Hallen i aften, når de regerende danske mestre, pokalvindere og vindere af Supercup’en fra Aalborg Håndbold kommer på besøg.

Gæsterne har indtil videre været suveræne i denne sæson hvor de er ubesejret. Derudover formåede de for nyligt at slå mægtige Flensburg-Handewitt fra Tyskland i Champions League.

– Vi kan spille frit
Mors-Thy Håndbold’s Frederik Tilsted lægger da heller ikke fingre imellem, når han beskriver onsdagens modstander:

– Det er Danmarks bedste hold, som vi skal møde. Det er en kamp, som vi kan spille fuldstændig frit i, og forhåbentligt kan det give os ro og mod til at smide hæmningerne og komme ud over stepperne. Vi har naturligvis stor respekt for Aalborg, men det skal ikke forhindre os i at udfordre dem på banen, og vores fokus har egentligt ikke så meget være på dem, men mere på os selv, siger han til klubbens hjemmeside.

Siddepladser udsolgte
Alt tyder på, at der bliver stuvende fyldt på lægterne. Alle siddepladserne er udsolgte, mens der igår stadig var mulighed for at sikre sig en ståplads.

Og netop opbakningen fra publikum er en vigtig støtte i jagten på sejren:

– I en kogende hal med Bette Balkan i ryggen kan alt ske. Det betyder meget for os, at folk kommer i hallen og bakker op om os. Når det hele kører, og publikum er med os, så er det ligesom at ride på en bølge, og det ser vi gerne til kampen i morgen (onsdag, red.).

Der er kampstart i Thy Hallen kl. 19.30.

Arkivfoto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top