Tre indbrud på samme vej

Kærvej i Nykøbing har i løbet af de seneste dage været hårdt ramt af indbrud.

Fredag morgen ved 06.30-tiden har en eller flere ukendte gerningsmænd knust ruden i en bagdør til en villa, hvorefter der er sket indstigning. Herefter er det meste af boligen blevet gennemrodet, fortæller politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Frederik Sundtoft. Han kan endnu ikke sige noget om, hvad der skulle være blevet stjålet.

I perioden torsdag klokken 23 til fredag middag er der fra en garage på samme vej blevet stjålet diverse værktøj efter et indbrud.

Et tredje indbrud på Kærvej blev anmeldt søndag aften. Her var der ligeledes blevet knust en rude, hvorefter en eller flere gerningsmænd er gået ind i huset. Under dette indbrud blev der stjålet kontanter. Indbruddet her skulle være sket i perioden torsdag klokken 15 til søndag ved middagstid.

Også et værksted på Enghavevej har haft ubudne gæster. Her blev en vindue brudt op, hvorefter alarmen gik 02.46. En eller flere tyve stak ved dette indbrud af med forskelligt værktøj.

Også i Thisted er der blevet anmeldt et indbrud. På Rosenkrantzgade er en garage blevet opbrudt. Herfra er der blevet stjålet tre scootere samt diverse værktøj. Dette indbrud er sket i tidsrummet torsdag aften klokken 23 til fredag klokken 12.

– Hvis der er nogle, der har set eller hørt noget er vi interesseret i at høre fra dem i forbindelse med de her indbrud, fortæller Frederik Sundtoft.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top