Med to års forsinkelse kan Stenbjerg Kro nu endelig invitere til reception

Kort før corona vendte alt på hovedet, overtog den ”nye” krofatter Stefan Mortensen Stenbjerg Kro efter sin mor, kromutter Henny Mortensen. Og nu, to år senere, kan det endelig gøres officielt med en reception.

Derfor inviterer Stenbjerg Kro indenfor den 12. marts fra kl. 14.00-17.00.

”Alle er velkomne. Der er øl og vand, og så vil vi selvfølgelig smide lidt på bordet – et lille indblik i, hvad vi kan her på Stenbjerg Kro,” siger Stefan Mortensen.

Meget er stadig det samme på Stenbjerg Kro, der er kendt for sine egnsretter med råvarer fra og omkring Nationalpark Thy, herunder alskens forskellige hjemmelavede lækkerier, kryddersnapse, ukrudt og blomster.

”Jeg laver som sådan ikke noget om – jeg fortsætter traditionen, men jeg retter lidt til,” siger Stefan Mortensen.

Det kan blandt andet ses i de seneste to års gennemgående renovering af Stenbjerg Kro, der er blevet opdateret med otte værelser, alle med bad og toilet. Restauranten er udvidet, så der er plads til flere spisende gæster, og så har krofatter planer om at investere i den tilhørende campingplads. Første del sker allerede inden sommer med nye køkken-, bad- og toiletfaciliteter.

”Og så har vi lavet et nyt, stort drivhus med sprøde salater, hjemmedyrkede svampe og friske spirer. Vi vil jo gerne levere så meget selv, som muligt. Det er også det, gæsterne gerne vil have – at råvarerne kommer herfra,” siger Stefan Mortensen.

I fremtiden drømmer den nye krofatter om at tilføje musik, måske en foodtruck og et tættere samarbejde med lokale foreninger til menukortet. Men lige nu står den kommende sæson for døren.

Restauranten åbner 10. marts, og Stefan Mortensen har en opfordring til det arbejdssøgende folk:

”Hvis der sidder nogen derude med tjenerdrømme, så har vi muligvis en plads her på kroen. Vi kan også sørge for logi,” fortæller han.

Forfatter
Top