Nyt lokalt samarbejde mellem eliteatleten Line Bang Wittrup og Nystrup Camping

D. 1. januar 2021 fik Nystrup Camping nye ejere i form Maj og Torben. De nye ejere ønsker blandt andet at innovere og konstant forbedre oplevelsen hos deres gæster.

Dette skal et nyt samarbejde med den lokale windsurfer, Line Bang Wittrup, blandt andet være medvirkende til. Line er født og opvokset i Klitmøller og har om nogen surfer-kulturen under huden, hvorfor hun også er den perfekte ambassadør for Nystrup Camping, og besidder unik indsigt i de mulighed der er at finde i vores område.

Netop surfer-kulturen og Cold Hawaii er noget af det unikke ved Nystrup Camping og er i høj grad en del af campingpladsens narrativ – et narrativ Line Wittrup kan være med til at tale ind i som atlet.

Cold Hawaii kan bryste sig med at have hele 31 registrerede surf sports, hvor alt fra nybegyndere til professionelle surfere har rig mulighed for at boltre sig i bølgerne. Og dette er blandt andet noget som samarbejdet mellem Line og Nystrup Camping skal italesætte.

Vant til at guide og inspirere

Line figurerer til daglig som træner i Surfklubben NASA, hvor hun træner yngre piger i windsurf. Det ligger derfor ikke hende fjernt at guide og inspirere andre inden for surfer-miljøet.

Jeg elsker at inspirere andre inden for mit fag, og sætter en ære i at videreformidle de erfaringer, jeg har gjort mig gennem årene. Derfor synes jeg også, det er fedt, at Nystrup Camping er et aktiv omkring dét at fortælle historien og mulighederne ved Cold Hawaii, fortæller Line.

En del af lokalmiljøet

De nye ejere af Nystrup Camping ønsker at sikre, at deres gæster har den optimale oplevelse i Klitmøller samtidig med, at de ønsker at bidrage aktivt til det lokalmiljø, der er at finde i Klitmøller.

Vores indtryk af Klitmøller er, at alle hjælper hinanden i dette lokalområde, hvilket vi i høj grad ønsker at efterleve. Derfor ser vi også dette som et optimalt samarbejde, hvor vi, sammen med en lokal atlet, kan italesætte det unikke ved vores område og de muligheder der ligger omkring Nystrup Camping, fortæller medejer Maj Fjord Nielsen.

Samtidig ser vi frem til at være en del af Lines rejse. Vores samarbejde er medvirkende til at sikre Line nogle optimerede muligheder, muligheder der gør, at Line fremadrettet kan agere den perfekte ambassadør for både Nystrup Camping men også for Thy generelt, fortsætter Maj.

Line har senest været til VM inden for Windsurf, der løb af stablen fra 12. november og til frem d. 21. november. Desværre for Line, og de andre atleter, så gav vejrforholdene ikke mulighed for at gennemføre konkurrencerne, der skulle have fundet sted i Carro, Frankrig.

Nystrup Camping er placeret på Trøjborgvej 22 i Klitmøller, hvor pladsen er åben fra 1. april til 30. oktober. Her er der derfor rig mulighed for at opleve alt det unikke ved Cold Hawaii såvel som den resterende del af Thy.

Foto: Privatfoto

Forfatter
Top