75-år som FDF’er

For mange børn, unge og voksne er FDF en platform videre i livet. Et sted, hvor man lærer andre færdigheder end i skolen. Det er et sted med mange kammerater, latter og sang. Men for nogle står der skrevet FDF i hjertet.
Arly Sørensen er én af dem. Han blev FDF’er i en alder af 8 år. Han var barn i FDF. Han var ung i FDF og han blev voksen i FDF.
Han blev kredsleder i 1968. Han var med til at udvikle kredsen var blandt andet med til at bygge de nye sovegemakker på lejren Bakkevæld i 1984.
Han blev på posten indtil 1992, hvor han forblev i FDF, men nu som bestyrelsesformand. Under hans formandskab var han igen med til noget nyt og stort, da der blev lagt den første sten til kredshuset på Kærvej 16 i Nykøbing, hvor FDF i dag holder til.
Arly gik af som bestyrelsesformand i 2008, men når der står FDF i hjertet kan man alligevel ikke helt slippe det og derfor forblev han i bestyrelsen, som sekretær – en post han til dato stadig bestrider.
Det er Arlys FDF-liv i meget korte træk, men årsagen til, at han den 24. februar 2024 kan fejre 75-års jubilæum i FDF-kredsen Nykøbing Mors.
Kredsens børn fejrer ham i et privat arrangement, men for særlige mennesker som Arly vil der også være et særligt arrangement den 24. februar 2024, hvor FDF Nykøbing Mors holder åbent hus for Arlys familie, venner og tidligere FDF’ere der vil være med til at fejre ham.
Arrangementet vil foregå på Kærvej 16, 7900 mellem klokken 13.00 og 17.00, hvor der vil være lidt til ganen.
Gerne tilmelding til cille@fdf.dk

Forfatter
Top