40 års jubilæum: Johnny fra Kandis tager talkshow med landet rundt

Over hver tiende dansker har set dokumentaren ”Kandis for livet”, som blev sendt i starten af februar på DR1.

Næste år tager forsanger Johnny Hansen fra Hurup på turne med et talkshow, hvor der der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra turbussen.

”Johnny fra Kandis” er talkshow, der styres af talkshowsværten Lukas Birch, der krydrer snakken med billeder, videoklip og musik. Johnny Hansen synger nemlig undervejs de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

Med Bjørn fra ”Bjørn og okay” som far er det ganske naturligt, at Johnny Hansen endte med musikken, men inden han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede han både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse.

Det hele startede i 1983, da Johnny Hansen for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

Men hvem er manden bag Kandis? Hvad brænder hans hjerte for – og for hvem? Det får man svaret på, hvis man indløser billet til talkshowet, der kan opleves i følgende byer:

26. januar Portalen Greve
2. februar Svendborg Teater
8. februar Taastrup Teater & Musik Hus
22. februar Horsens Ny Teater
1. marts Kulturværftet Helsingør
9. marts Pejsegården, Brædstrup
15. marts Slagelse Teater
16. marts Musikteatret Holstebro
21. marts Skraaen Aalborg
23. marts Schweizerhalle Tønder
28. marts Gribskov Kultursal Helsinge
29. marts Magasinet Odense
20. april Musikhuset Esbjerg
10. maj Roskilde Kongrescenter

Foto: Mathias Rasmussen

Forfatter

Related posts

Top