23-årig frisørelev overtager Zoom by Zoom i Thisted

Zoom by Zoom på Storegade i Thisted, har skiftet ejer ved årsskiftet. I spidsen står nu den kun 23-årige Anders Blaabjerg, der er frisørelev i salonen. Han er klar til at fylde de store sko ud efter Kristian Mørch Bertelsen, der fremover skal udvikle frisørkæden samt investere endnu mere tid i jobbet som Kreativ Direktør i Pact Nordic A/S.

– Jeg har ikke kunnet give salonen den opmærksomhed, som jeg kunne ønske mig det seneste halvandet års tid. Jobbet som Kreativ Direktør i Pact Nordic A/S indebærer mange udlandsrejser og undervisning, besøg i saloner landet over mv. Derfor mener jeg, at tiden er inde til at give stafetten videre, siger Kristian Mørch Bertelsen.

Han overtog selv sin første salon som helt ung og har siden udviklet den til det, der i dag er en succesfuld kæde af selvstændige Zoom by Zoom-frisørforretninger.

– Nu giver jeg tøjlerne videre til en ung medarbejder, som jeg selv har været med til at lære op og som jeg også fremover er mentor for. Så jeg er utrolig tryg ved og stolt over, at Anders Blaabjerg nu har taget over, siger Kristian Mørch Bertelsen.

Derfor er han også helt afklaret med, at tidspunktet er det helt rigtige.

– Det er bedst for personalet og for salonen, at der i dagligdagen er en, som hele tiden har fingeren på pulsen. Det må man sige, at Anders har. Han er udannet i ledelse og i virksomhedsforståelse og en person, der er fyldt med energi og altid serviceminded. Det er præcis, hvad der er brug for i en salon som Zoom by Zoom. Han har stadig dygtige daglige ledere med 20 års erfaring til at holde ham i ørene, siger Kristian Mørch Bertelsen.

Har fået forrygende start
Det er da også med en vis ydmyghed, Anders Blaabjerg har overtaget Zoom by Zoom i Thisted.

– Kristian er en institution i frisørkredse og derfor er jeg også glad for, at han også fremover vil være min mentor og dermed tæt på, hvordan jeg fremover vil udvikle og drive salonen. Der kommer ikke nogen paladsrevolution, men jeg vil selvfølgeligt sætte mit personlige præg på salonen hen over tid. Det er stadig det samme søde og dygtige personale, der giver den samme gode oplevelse, som tidligere, påpeger Anders Blaabjerg.

Han har allerede haft et par måneder som ejer af Zoom by Zoom i Thisted.

– Det går forrygende og vi har allerede ansat to nye medarbejdere nemlig Emma, der er elev og Christine, der er uddannet frisør i Norge og har slået sig ned i Thy. Så vi ser lyst på fremtiden og glæder os til at tage imod både gamle og nye kunder i vores hyggelige salon på Storegade i Thisted, slutter Anders Blaabjerg.

Forfatter
Top