21-årig morsingbo åbner nyt fitnesscenter

Når kalenderen siger den 5. december åbner et helt nyt fitnesscenter på Ringvejen i Nykøbing.

Bag det nye center, som får navnet Morsø Gym & Fitness, står den bare 21-årige morsingbo Nikolaj Bech Nielsen. Han er sideløbende med sin værnepligt i Holstebro, i fuld gang med at gøre centeret, som er indrettet i de lokaler, som tidligere husede Kai Nielsen VVS & Blikkenslager, klar til den store åbning første weekend i december. Kai Nielsen VVS & Blikkenslager fusionerede sidste efterår med Brændselsforeningen, og siden har lokalerne stået tomme.

Med til den historie hører, at Kai Nielsen og Nikolaj Bech Nielsen er hhv. far og søn:

Morsø Fitness & Gym åbner efter planen 5. december 2020. Foto: Morsø Fitness & Gym

– Min far står i første omgang som ejer af virksomheden og bygningerne. Men på sigt er det meningen, at jeg skal overtage virksomheden. Det er bare formalitet det skal på plads, fortæller Nikolaj Bech Nielsen.

Fitnesscenteret, som råder over godt 830 kvadratmeter fordelt på tre rum, bliver fyldt med helt nye maskiner, fortæller Nicolai Bech Nielsen, der så sent som i sommers færdiggjorde en uddannelse som personlig træner. Sammenholdt med sin studentereksamen fra handelsskolen, som han han færdiggjorde sidste år, mener han derfor at have de bedste forudsætninger for at åbne Morsø Gym & Fitness.

Netop fitnesscentre har været hårdt ramt af coronasituationen, og selvom udviklingen lige nu er alvorlig på Mors er det ikke noget der bekymrer den kommende fitnesscenter-direktør. Den største bekymring lige nu går på at få de sidste aftaler på plads med Nets i forhold til medlemsbetalingen.

Foto: Morsø Fitness & Gym

Døgnåbent
Centeret vil være døgnåbent for medlemmerne, og i første omgang vil det kun være Nicolaj Bech Nielsen, som vil bemande centeret i dagstimerne. Og måske det slet ikke er så skidt endda at åbne et fitnesscenter netop nu. Januar, som jo er lige om hjørnet, plejer at få folk til at valfarte til fitnesscentrene landet over for at blive de ekstra julekilo kvit.

Nikolaj Bech Nielsen håber, at kunne tælle mellem 100 og 200 medlemmer inden for et par måneder. Og noget tyder på, at han kommer flyvende fra start. I hvert fald har det nye fitnesscenter allerede inden åbningen næsten 400 følgere på sin facebook-side.

I åbningsweekenden den 5. og 6. december er det muligt at træne gratis i det nye center. Samtidig er det muligt at blive medlem for 99 kroner indtil d. 1. februar.

– Normal pris pr. måned er 250 kroner, slutter Nikolaj Bech Nielsen.

 

Forfatter
Top