2023 blev rekordernes år for THY ROCK

THY ROCK 2023 blev historisk på alle mulige måder. Med 11.500 gæster blev der sat deltagerrekord. Omsætningen rundede 15. mio. kr. med et rekordoverskud på 2.6 mio. kroner. THY ROCK 2024 tegner med over 7.500 solgte billetter allerede til at blive udsolgt.

Der var glæde blandt deltagerne til THY ROCKs årlige generalforsamling i festivalens hovedkontor på Dyrskuepladsen i Thisted, da formanden Hans Peter Jarl Madsen kunne berette om et rekordår i 2023.

– Aldrig før har vi haft så mange gæster, og aldrig før har vi haft så stort et overskud. Vi havde besøg af omkring 11.500 mennesker begge dage, hvilket også vil sige udsolgt. Vi må også erkende, at med så mange gæster, er pladsen pakket. Det er maksimum antal gæster, vi kan have på pladsen. Det er vigtig alle har og får en god oplevelse, pointerede Hans Peter Jarl Madsen.

Flot musikprogram tog kegler
Det flotte resultat er resultatet af, at publikum tog årets musikprogram til sig.

– Musikprogrammet til THY ROCK 2023 var jo nok det bedste nogensinde og det dyreste nogensinde. Med navne som Lukas Graham, Thomas Helmig, Nik & Jay, TV-2, Magtens Korridorer, Andreas Odbjerg og vores lokale Kato. Sidstnævne som i en grad var en rigtig god starter om lørdagen. Musikprogrammet i Sparekassen Thy Teltet var også vellykket. Folkeklubben, Die Herren, ItaloBrothers, Rasmus Bjerg med John og sidst men ikke mindst vores lokale MD-Duo, som væltede teltet, fortalte Hans Peter Jarl Madsen.

Han fremhævede også Den Lille Vilde – scenen med nye navne hvor man har Thisted Kommune, Tingstrup Skole, Musikskolen og Rytmus som samarbejdspartnere.

– Også her var der er stærkt, spændende og varieretprogram. Der skal igen lyde en stor tak til Chris Poulsen og Jesper Bunk, som står for Den Lille Vilde, sagde Hans Peter Jarl Madsen.

God publikumsoplevelse
THY ROCK skal være en god oplevelse for publikum. Noget af det, der kan ødelægge en god oplevelse, er lange køer.

– Rigtigt mange gæster fik i løbet af ugen byttet deres billet til armbånd, noget vi skal arbejde endnu mere i. Jo flere, der har fået deres armbånd på ”hjemmefra”, jo mindre kø og hjælp skal der bruges ved indgangen. Det samme gælder ved salgsstederne. Den korte ventetid ved vores salgssteder er med til at hæve vores omsætning, som også i 2023 satte rekord. Det er et meget vigtigt punkt, at vores gæster oplever en hurtig og effektiv ekspedition i barerne, påpgede Hans Peter Jarl Madsen.

Han fremhævede i den forbindelse de cirka 1.100 frivilliges indsats, uden hvem der ikke var nogen THY ROCK.

– THY ROCK har og har altid haft verdens bedste frivillige, som kommer og yder en arbejdsindsats, som vi skal være taknemlige for. Vi havde igen frivillige som havde taget fri fra arbejde for at hjælpe ugen op til THY ROCK – det er imponerende. Vi har allerede nu næsten 700, der har taget en vagt til THY ROCK 2024 via Crewnet. Det er vi dybt taknemmelige for, sagde Hans Peter Jarl Madsen.

Han kunne berette om et år uden nogen problemer eller klager af nogen art og et forbilledligt samarbejde med Politiet, De Orange Vagter, Thisted Kommune, SSP, Samaritterne, Elmelund, FGU, øvrige samarbejdspartnere og leverandører.

– Efter Thy Rock plejer der altid at komme nogle kritikpunkter, men til THY ROCK 2023 fik vi ikke en eneste. Vi fik en henvendelse om, at det kunne være en idé at lave et podie til folk med kørestol. Det er en rigtig god ide, som vi skal have lavet, sluttede Hans Peter Jarl Madsen.

Planlægningen af THY ROCK 2024 har været i gang længe, og billetsalget tegner til, at årets musikfest i Thy, bliver en udsolgt en af slagsen. Der er allerede solgt omkring 7.500 billetter til musikfesten, hvor Tobias Rahim, Suspekt, Rasmus Seebach, Benjamin Hav & Familien, DAD, Jonah Blacksmith, Hugorm, KrebsFalch, Lis Sørensen, Infernal, Roya, Roya, Maaneland, Beskidt, Red solarna, Indian Cafe, Kandis, MD Duo m.fl. vil sætte gang i Dyrskuepladsen i Thisted i weekenden 28.-29. juni 2024. Billetsalg og information på www.thyrock.dk

Forfatter
Top