2 x 20-års jubilæum hos BDO i Nykøbing Mors

Senior Partner og statsautoriseret revisor, Thomas Baagøe, kan den 1. september fejre sit 20-års jubilæum hos rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO i Nykøbing.

Thomas har i sit arbejdsliv altid været en del af BDO, da han efter sin handelseksamen startede som elev hos BDO i Skive i september 2000. Her videreuddannede han sig og bestod i 2010 sin eksamen, hvorefter han kunne kalde sig Statsautoriseret revisor.

Thomas arbejder i dag på kontoret i Nykøbing, hvor han ligeledes er kontorstedsansvarlig. Til dagligt rådgiver han både mindre og større virksomheder, hvor han nyder den daglige kontakt med de forskellige kunder.

– Det har været en god og lærerig tid hos BDO – hvilket mine 20 år i firmaet nok også vidner om. Jeg har nydt spændet mellem mit praktiske arbejde og uddannelsen, hvor der samtidig har været en god balance mellem udfordringerne på jobbet og plads til familien og fritidsinteresser. Hos BDO er der plads til mennesket bag revisoren, og det har jeg altid set som en stor fordel, siger Thomas Baagøe.

Thomas bor privat i Skive sammen med sin hustru og sine to børn. I sin fritid er han meget aktiv, hvor han blandt andet cykler en del og nyder en tur på golfbanen.

Knud Erik Christensen, Director, kunne ligeledes d. 1. maj fejre sit 20-års jubilæum hos BDO i Nykøbing.

Knud Erik, der oprindeligt er fra Videbæk, startede sin karriere for omkring 30 år siden ved skatteafdelingen i Egvad Kommune, og sidenhen som leder i en professionsvirksomhed i 6 år. Herefter studerede Knud Erik til Markedsøkonom i Herning, hvor han efterfølgende arbejdede hos et mindre revisionsfirma i Videbæk.

Knud Erik Christensen.

I 1999 flyttede Knud Erik til Nykøbing, hvor han fik arbejde hos BDO. Her tog Knud Erik sin eksamen i HD Regnskab, hvorefter han i 2005 også kunne kalde sig cand.merc.aud. Til dagligt beskæftiger Knud Erik sig med mange alsidige opgaver i spændet mellem ledelse af kontoret og samarbejde med kunder.

– De 20 år har været én lang rejse for mig personligt og fagligt, både med uddannelser og et generationsskifte i lederkredsen. Jeg har altid været rigtig glad for at være en del af det store BDO-netværk, hvor jeg også nyder at arbejde tæt med mine dygtige kolleger i Nykøbing Mors, siger Knud Erik Christensen.

Privat bor Knud Erik i Nykøbing sammen med sin hustru og to piger på henholdsvis 10 og 13 år. I fritiden går meget af hans tid med bestyrelsesarbejde i det lokale foreningsliv og derudover som fodboldtræner for hans piger samt løber og cykler en del.

Et stort tillykke med jubilæet skal det lyde til dem begge.

Forfatter

Related posts

Top