19-årig efter nabokritik: – Nogle gange tager det overhånd

De seneste par dage er kritikken haglet ned over de unge mennesker i Nykøbing, der flere gange om ugen – næsten på alle tidspunkter af døgnet – stimler sammen i og omkring deres biler i parkeringsanlægget bag ved byens Fakta-butik, til stor gene for især naboerne, men også forbipasserende der ofte får et ord eller to med på vejen.

Nu står en af de unge frem, og siger at hans egen og andres opførsel en gang i mellem går over gevind. I en video optaget i parkeringsanlægget hører man bl.a. hvordan der bliver råbt provokerende, og hvordan en af de unge benytter et tudehorn:

Videoen er fra parkeringsanlægget og er optaget en hverdagsaften i sidste uge. Her kan man høre hvordan flere unge råber til hinanden, og samtidig benytter sig af et tudehorn mens der bliver råbt “Der er folk der sover” og “Godmorgen”.

– Det er naturligvis ikke OK. Det tager nok bare lidt overhånd en gang i mellem, hvilket ikke er okay, siger den 19-årige Mathis Ellidshøj Holde fra Nykøbing.

Han fortæller, at han og vennerne ofte søger mod parkeringsanlægget fordi der mangler et sted hvor de unge kan udfolde sig i forhold til deres interesse for høj musik, biler og samvær:

– Det mener de fleste af os der holder til der (i parkeringsanlægget, red.). Især i de her tider hvor vi ikke bare kan holde og rulle vinduerne ned uden at det bliver for vådt og koldt.

Politiet er bekendt med problemtatikken
At de unge, der vurderes at være mellem 18 og 25 år, er tilstede ved parkeringsanlægget er ikke ukendt for Politiet.

– Vi er bekendt med de unges tilstedeværelse, og har også med jævne mellemrum sendt en patrulje forbi, udtalte politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted i sidste uge.

Han opfordrer til, at man kontakter Politiet hvis man føler sig generet af de unges tilstedeværelse.

Forfatter

Related posts

Top