12.000 julegaver fra Jesperhus revet væk på et døgn

Lidt over 24 timer. Det var den korte tid det tog før, Jesperhus i weekenden måtte melde totalt udsolgt af årets gratis julegave til børnene. Den enorme interesse skaber glæde hos ferieparken, der lige nu mærker kæmpe interesse for at holde ferie på Mors i 2023.

Den gratis julegave indeholder to styk TRÆLS NISSEHUER, en Lågejulekalender der hænger sammen med NY 24 afsnits film-julekalender man kan se gratis på jesperhus´ YouTube kanal, ny julepynt samt rabatkoder til 2023 mv. til de voksne.

– vi har haft ungdomsholdene fra HF Mors til at pakke julegaverne. Det er et samarbejde, vi har været vildt glade for. På den måde er vi med til at bakke op omkring arbejdet med børn og unge i vores lokalområde, siger Underholdningschef Jonatan Gregersen.

Han glæder sig sammen over den enorme interesse for julekalenderen.

– vi er ganske enkelt blæst helt bagover af den enorme interesse, der har været i hele landet. Vi har haft familier, der er kørt til Mors for at hente julegaven hos os og det afspejler jo et vildt engagement, der gør os alle sammen varme om hjertet, siger Jonatan Gregersen.

Han glæder sig sammen med CEO Buch Tøstesen over den store tilstrømning af gæster, Jesperhus har haft i 2022.

– vi er ikke færdige med årets sæson, der først slutter med vores jule- og nytårsferier. Men allerede nu ser vi stor interesse for at booke ferier i Jesperhus i 2023. Vi har netop åbnet for bookingerne og vi kan se på vores net trafik, at interessen er usvækket i forhold til 2022 og derfor ser vi optimistiske frem imod et 2023 med masser af glade gæster i Jesperhus, siger Thomas Buch Tøstesen.

Foto: pressefoto

Forfatter
Top