10-års jubilæum: 1,3 mio. passagerer har sejlet med Feggesundfærgen

Mere end 1,3 millioner passagerer, 690.000 biler og 52.000 lastbiler har siden Feggesundfærgen lagde fra land den 12. oktober 2012 været med ombord.

For at fejre 10 år med høj driftsikkerhed og øget kapacitet kan passagerer i 10 måneder få mulighed for at vinde lokale præmier.

Fejringen startede i marts, hvor der blev uddelt gavekurve, og i april kunne passagerer vinde rabatkort til en værdi af 500 kr. Hver måned er der nye lokale præmier på højkant, og i oktober, som er selve jubilæumsmåneden, er der særligt store præmier på spil.

– Vi er meget stolte af vores færge, og det vil vi gerne fejre. Samtidig vil vi også give lidt tilbage til de mange loyale passagerer. Forhåbentlig vil endnu flere også få øjnene op for smutvejen mellem Mors og Thy. Især i disse tider med høje brændstofpriser, hvor vi har bevaret billetprisen, fortæller Meiner Nørgaard, bestyrelsesformand for I/S Mors-Thy Færgefart, som driver Feggesundfærgen.

Driftsikker og øget kapacitet
Da den pensionerede træfærge fra 1958 blev erstattet 12. oktober 2012 fik man udover bedre sejlegenskaber også mere plads ombord. Feggesundfærgen kan i dag medtage 98 passagerer og 19 personbiler eller to lastvognstog og syv personbiler. Dette er en klar forøgelse i forhold til den tidligere træfærge, hvis kapacitet lød på 97 personer og 12 personbiler eller et lastvognstog.

Et løft som også Kristian Tilsted, næstformand for I/S Mors Thy færgefart er særdeles tilfreds med:

– Feggesundfærgen har igennem 10 år levet op til forventningerne om smidigt at kunne håndtere høj- og lavvande, så vi opretholder høj driftsikkerhed. Kort sagt, så kan folk regne med, at færgen sejler, og at der er plads ombord.

Her i jubilæumsåret er man automatisk med udtrækningen af lokale præmier, når man tager overfarten. Vinderne får direkte besked på færgen og præmieoversigten ser således ud:

  • Maj: 2 x 2 årskort til Jesperhus Feriepark
  • Juni: 2 x 2 stjerneskud på Feggesund Kro
  • Juli: 2 gavekurve
  • August: 2 x 2 rødspætte på Vesløs Kro
  • September: 2 x 2 biografbilletter til Thisted Kino
  • Oktober: 10 kurve inkl. rabatkort på 500 kr. til færgen
  • November: 2 x 2 biografbilletter til Bio Mors
  • December: 4 julegavekurve
Forfatter

Related posts

Top