Zoom By Zoom vandt international pris i Paris

Indehaverne af frisørkæden Zoom By Zoom, Kristian Bertelsen og Marianne Henriksen, der driver saloner i Skive og Thisted og på franchisebasis i Holstebro, vandt i weekenden prisen som Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris.

De to innovative frisører fik prisen for deres indsats for at dygtiggøre frisører i Danmark og udlandet gennem deres Zoom By Zoom Academy.

Firmaet har udviklet en lang række forskellige kurser og seminarer, der henvender sig til alle typer frisører. Her underviser man i alt omkring nyeste trends og teknikker og afholder shows og seminarer for frisører og frisørlaug samt skræddersyer kurser, der er tilpasset den enkelte frisør eller frisørkæde.

– Det er helt vildt at få den her internationale anerkendelse af vores arbejde. Det er et kæmpe skulderklap. Vi er i en konkurrencepræget branche, hvor udviklingen går afsindigt hurtigt, og hvor man som frisør hele tiden skal holde sig opdateret på de seneste trends og teknikker. Det er det, vi nu får prisen for at være de bedste i Europa til at lære fra os til glæde for akademiets kunder i ind- og udland, siger Kristian Bertelsen.

De to innovative frisører arbejder lige nu på både at udvide deres aktiviteter omkring Zoom By Zoom Academy til at omfatte endnu flere kursesforløb i ind- og udland, men også at udbygge deres franchisekæde med frisørsaloner under brandet Zoom By Zoom.

Forfatter

Related posts

Top