Zoom by Zoom udvider i Aalborg og Fredericia

Den lokal-baserede prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom, der i forvejen findes i Thisted, Skive og Holstebro, udvider nu i både Aalborg og Fredericia.

Det sker efter, at endnu to saloner har valgt at indgå en franchiseaftale med Zoom by Zoom.

– Dermed kommer vi op på tre franchisesaloner i Holstebro, Aalborg og Fredericia mens vi selv ejer salonerne i Thisted og Skive, fortæller Kristian Mørch Bertelsen og Marianne Bjerrisgaard Henriksen, der står bag Zoom by Zoom.

– Fordelen ved at komme med i kæden er, at vi har et indarbejdet koncept både når det gælder uddannelse af personalet, men også indretning, fælles branding og identitet, fælles indkøb og så videre, fortæller Marianne Bjerrisgaard Henriksen.

De to iværksættere forventer, at flere saloner kommer til henover året.

– Vi taler løbende med saloner, der ligger i de rigtige byer og derfor vil vi heller ikke udelukke, at der kan komme flere til i løbet af året. Målet er, at vi er repræsenterede i ikke nødvendigvis landets 20-30 største byer men derimod de byer, hvor det giver markedsmæssig mening at gå ind, siger Kristian Mørch Bertelsen.

Kristian Mørch Bertelsen og Marianne Bjerrisgaard Henriksen driver ud over salonerne også uddannelsesvirksomheden Zoom by Zoom Academy, der i juni 2019 blev hædret som Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris. Zoom by Zoom laver herudover shows for nogle af branchens allerstørste brands i ind- og udland.

LÆS OGSÅ:

Zoom By Zoom vandt international pris i Paris

 

Forfatter

Related posts

Top