Zinck: Hvidovre kommer med i toppen

Efter sidste uges 5-0 sejr, er selvtilliden og humøret i top. Men træerne gror ikke ind i himlen, advarer cheftræner Bo Zinck.

– Det bliver ikke en formsag at slå Hvidovre IF. De er et meget sultent mandskab og et ungt hold, der er på vej frem. De har en del dynamik i det offensive spil og virkelige gode til nogle ting der. Hvidovre IF er et interessant hold at se på, og jeg tror stadig på, at de kommer med i toppen. siger Bo Zinck.

Hvidovre har haft en del stolpe ud bl.a. i Kolding, og vi skal spille til vores bedste for at slå dem. De er et stærkt mandskab, som er godt styret af Iversen på bænken”, siger Bo Zinck og kommer ind på, hvorfor Thisted FC har hentet fire sejre på stribe

– Vi giver få chancer væk, og så skaber vi en del selv, som vi også får udbytte af. Vores defensiv har holdt nullet fire kampe i træk, og offensiven skaber mål, og så ved vi, hvad vi skal. Det sidder dybt i os, hvad hver enkelt skal på banen. Vi er på hjemmebane og kommer hårdt ud og vil gerne sætte os på tingene, men hvis det viser sig, at vi skal være afventede, så kan vi også det, siger Bo Zinck.

Han forklarer, hvorfor den kendte kliche om at tage en kamp af gangen, er nødvendig.

– Man koncentrer sig kun on næste kamp, fordi der er noget træningsmæssig, der skal forberedes op til den enkelte kamp. Ugens eksamen står hver weekend, og det træner vi op til, og derfor er det nytteløst at se flere kampe hen. Det kan dog godt være, at jeg ser andre modstandere, så jeg er lidt længere fremme, men spillerne skal koncentrere sig om en enkelt kamp. Det er farlig, hvis spillerne begynder at se længere frem end en kamp, for folk kan blive for selvfede og selvsikre. Vi skal hele tiden huske, hvordan vi er kommet fra A til B. Ydmyghed og hårdt arbejde må vi aldrig glemme, siger Bo Zinck.

Foto : Rasmus Lykke
Kilde : Thisted FC

Forfatter

Related posts

Top