Zinck : Avarta er en svær modstander

Cheftræner Bo Zinck lover en kamp på liv og død, når Thisted FC i dag tager imod Avarta på hjemmebanen Sparekassen Thy Arena. Men det bliver en svær modstander.

– det er et hold, der vandt deres pulje i efter, og som vi har mødt en gang. Vi havde en god kamp imod dem derovre. En kamp imod et teknisk og fysisk stærkt mandskab, der har nogle stærke angribere og et godt spillende mandskab. Då det bliver faktisk en svær opgave på hjemmebane. Det er en kamp, vi skal tage meget seriøst, ellers får vi nogle udfordringer med dem, siger cheftræner Bo Zinck til LokalUpdate.

Thisted FC har lige nu 12 point ned til Avarta på tredjepladsen, og det er “kun” de to øverste pladser i slutspillet, der giver adgang til 1. division. Og vinder TFC, er det sejr nummer otte i træk.

– en sejr er det vigtigste. Om vi holder nullet eller ej, er ikke så vigtigt. Lige nu er der stor tro på det i den defensive del. Alle går arbejder hårdt for det. Med de frontløbere og offensive spillere, vi har, så laver vi mål i hver kamp. Sådan vil det også være fremover. Avarta er skarpe på den offensive del, og resten forsvarer vi med livet som indsats, siger cheftræner Bo Zinck til LokalUpdate.

Med en sejr i dag, er Thisted FC matematisk en enkelt sejr fra en sikker oprykning til 1. division.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top