X factor Show til årets sidste ByNight i dag

Vinderne af årets X-factor samt flere finalister afslutter årets ByNight koncerter i Nykøbing. Det sker den i dag fra kl. 18 på Kirketorvet. Besøgende kan se frem til at møde vinderne NEW:NAME – tidligere kaldet Embrace, samt REEM som indtog en andenplads og 52-årige Andrew Murray, som også vandt mange hjerter med sin karakteristiske rock-stil.

Der er lagt op til et brag af en fest, når nogen af de største stjerner fra årets x-factor indtager Kirketorvet. Besøgende kan se frem til at gense duellanterne i finalen mellem NEW:NAME (tidligere Embrace) og REEM, hvor de begge sang vindersangen Commitment Issues.

Reem

Vinderduel i vente
NEW:NAME består af søstrene Anilde og Azilda Kaputu. De er opvokset i Holstebro sammen med deres forældre og en yngre samt to ældre søstre. De vandt den niende sæson af X Factor 2016, som den blot anden gruppe, der vandt denne konkurrence. Duoen fik i finalerunden 60 % af seernes stemmer.

Reem Hamze var gennem længere tid anset som favorit til at vinde X Factor, med bedste odds på Danske Spil. I finalen den 1. april 2016 måtte Reem dog nøjes med en andenplads i sangkonkurrencen. Hun blev dog straks efter afslutningen tilbudt en pladekontrakt. Gaffas anmelder karakteriserede hende med “Hun har så meget autoritet og er uden tvivl den største, og måske første egentlige, X Factor-stjerne i Danmark.” Reems stemme er blevet sammenlignet med Amy Winehouses.

– Det bliver en fed aften og vi håber at der igen kommer rigtig mange, som bakker op, da der er noget for enhver smag, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

Andrew

Blachmanns rock-papa klar til at give den gas
Andrew Murray er en rigtig rockfyr med rødderne plantet solidt i den engelske muld. Til X-factor showet blæste han alle omkuld og han er helt klar til at sætte gang i Nykøbing.

52-årige Andrew har faktisk prøvet kræfter med X Factor tilbage i 2011. I år ændrede han dog stil og vandt hurtigt publikumsgunst. Han flyttede til Danmark fra England i 1988. Han har sunget siden han var 19 år. Han musisk inspireret af kunstnere som Prince og forsangeren for Led Zeppelin, Robert Plant.

– Det er flot stykke arbejde som Morsø Handelsstandsforening har lavet med sommerkoncerterne til ByNights. De har igen formået at tiltrække et bredt publikum af både lokale og gæster udefra. Vi ser frem til, at fortsætte samarbejdet fremover, fortæller Ellen Philipsen Dahl, som er formand Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune.

De forskellige sommerkoncerter til Bynight er støttet af Morsø Kommune.

Forfatter

Related posts

Top