Worm fylder 50 år: 78-årige Erling møder ind hver dag – næsten

I år kan Mors-virksomheden Worm fejre sit 50 års jubilæum.

Virksomheden, der i efteråret 2018 skiftede navn fra Worm’s smede og maskinværksted, blev startet af Erling Worm i 1971, med henblik på at servicere og reparere entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner.

I 1973 blev den første rørbukkemaskine indkøbt, og kimen til rørproduktionen blev lagt. Idag er Worm blandt landets største underleverandører når det kommer til rørbukning.

De første egen-produkter så dagens lys omkring 1980 da nøgleboksen indtog verden.  Det var i øvrigt Morsø Kommune, der som den første herhjemme indførte brugen af nøgleboksen i forbindelse med hjemmeplejebesøg hos borgerne.

Stifter arbejder stadig – næsten hver dag
Siden er flere produkter kommet til – herunder skraldespande og papirkurve til offentlige rum; produkter som er lavet i kvalitetsmaterialer, så de kan holde til vind og vejr.

Erling Worm er på trods af sin alder på 78 år stadig aktiv i firmaet, tæt på hver eneste dag

Gennem årene har kvalitetsbevidsthed, alsidighed og kundens tilfredshed været det centrale i hverdagen hos virksomheden, hvilket har gjort Worm til en seriøs og stabil samarbejdspartner, der kan tilbyde unikke kvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kundes individuelle behov.

Worm råder idag over ca. 4500 m2 moderne produktion lokaler og en veludbygget, opdateret maskinpark samt erfarne og dynamiske medarbejdere, som er med til at sikre det bedst mulige flow gennem hele arbejdsgangen.

Fra at være en enkeltmandsvirksomhed i 1971 har Worm nu 22 medarbejdere fordelt på tre hovedafdelinger:

Erling Worm er på trods af sin alder på 78 år stadig aktiv i firmaet, tæt på hver eneste dag, hvor han stadig er med i udvikling af værktøj og nye produktions metoder.

Forfatter
Top