Workforce of the Future: 100 campus-elever fik indblik

Hanstholm Havn har netop haft besøg af ca. 100 Campus 10-elever, der var mødt op for at få et indblik i erhvervslivet i og omkring havnen og dermed også de jobmuligheder, området byder på.

Bag arrangementet ’Workforce of the Future’ står Hanstholm Havn, KUI Thy (Den Koordinerede Ungeindsats, red.) samt EUC Nordvest, som i fællesskab havde planlagt en spændende dag med fem forskellige virksomhedsbesøg.

Således besøgte eleverne Hanstholm Skibssmedie, HE Marine, Mondo Mar Marine Foods, SPAR Hanstholm samt Hanstholm Fiskeauktion.

– Virksomhederne var meget velforberedte, og eleverne virkede interesserede og kom med mange gode spørgsmål. Som afslutning på arrangementet gav vi eleverne en Kahoot-quiz, hvor vi testede, hvad de havde lært i løbet af dagen, og dén bekræftede, at de havde fulgt ganske godt med under de forskellige virksomhedsbesøg, fortæller lære- og praktikpladskoordinator Klaus Hedegaard fra EUC Nordvest.

Han retter samtidig en stor tak til de fem virksomheder, som havde takket ja til at åbne dørene for arrangementet.

– Det er dejligt, når lokale virksomheder byder ind på den her måde og bidrager til at synliggøre de mange muligheder, erhvervslivet byder på i vores område. Tilbagemeldingerne fra både elever og lærere har også været meget positiv, så vi håber helt klart på, at Workforce of the Future kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed for Campus 10-eleverne i Thy.

Forfatter

Related posts

Top