Wille forlader Mors-Thy efter denne sæson

Hvad Mors-Thy Håndbold’s cheftræner Jonas Wille mandag aften afviste er tirsdag eftermiddag blevet bekræftet: Nordmanden forlader Mors-Thy Håndbold til sommer efter kun en enkelt sæson. Han afløses af Niels Agesen, der efter denne sæson sommer stopper som træner for Randers HK’s ligadamer.

Det meddeler Mors-Thy Håndbold i en pressemeddelelse.

– Vi fik et tilbud fra en udenlandsk klub på et skifte for Jonas Wille efter denne sæson. Vi har den holdning, at vi ikke vil stå i vejen for, at en spiller eller en træner kan komme videre i karrieren, hvis man ønsker det på et givent tidspunkt, hvis alle ellers kan blive enige. Og det er vi blevet ret hurtigt, udtaler administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold. Hans Peter Jarl Madsen, der samtidig takker Jonas Wille for sin indsats i klubben.

Ikke et fravalg – men til tilvalg
Den afgående cheftræner fortæller, at han har fået et spændende tilbud og en mulighed for at forfølge nogle sine personlige mål og ambitioner som træner:

– Processen har været god og uden sure miner og det vil jeg godt takke klubben for. Det er ikke et fravalg af Mors-Thy Håndbold, men et tilvalg af det nye, slår Jonas Wille fast.

– Jeg vil gerne sige, at jeg ikke er utilfreds med noget her i Mors-Thy Håndbold – tværtimod, tilføjer han.

Han har nu fuldt fokus på de sidste kampe i Håndboldligaen og ikke mindst deltagelsen i Final4.

Niels Agesen tiltræder som cheftræner den 1. juli 2021.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top