WalknRoll: Motion og velgørenhed i ét

De innovative mennesker i Agger er på mandag i næste uge klar til den første omgang WalknRoll.

WalknRoll, der er et nyt koncept, startet af Lone Mark og Knud Kristensen: – WalknRoll vil give alle, uanset handicap, muligheden for at gå eller rulle en tur i Thy´s fantastiske natur. Og det er uanset, om du er kørestolsbruger, gangbesværet, kvinde eller mand – bare du ønsker at gå for en god sag, understreger Lone Mark.

Søskendeparret har længe gået med drømmen om at starte et koncept op som samler, støtter og motionerer handicappede:


Der bliver mulighed for at gå eller rulle flere forskellige ruter, som alle er handicapvenlige, nemlig 1,5 km, 3 km og 5 km. Tempoet bestemmer du selv, det gælder nemlig ikke om at komme først, men om at samle penge ind til organisationer der støtter handicappede, hvilket i år 2017 er Scleroseforeningen og Ulykkespatient foreningen.

Danmarks længste handicapsti
Eventet er placeret i Agger, da man her har danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Lone Mark var selv med til at få lavet handicapstien, som Knud Kristensen åbnede ved at være en af de første de kørte på den.

Og for ham betyder det da også en masse, at WalknRoll nu er en realitet:


Hele landet skal være med
De to søskende håber i første omgang, at mange vil bakke op om WalknRoll i Agger. Men på sigt er håbet, at konceptet kan sprede sig til hele landet, ja måske endda også ud over landets grænser:


Du kan læse meget mere om Walknroll her
Foto: Lone Mark (Klaus Madsen)

Forfatter

Related posts

Top