Vorupør bliver en del af Vi Elsker Thy-familien

Vi Elsker Thy, som er et samarbejde mellem handelsforeningerne i Thisted, Hanstholm og Hurup, har fået et ekstra medlem i handelsforeningen i Vorupør.

– Det har naturligt ligget i støbeskeen længe, og de formelle møder med de respektive bestyrelser var afholdt inden corona-krisen lagde landet ned, fortæller handelschef i Thy Deatilforum, der udover Vi Elsker Thy og repræsenterer Thisted Handel- og Industriforening, Michael Vendelbo.

I går aftes faldt det hele så plads.

Flere lokale tiltag skal sikre handlen og turismen
Han glæder sig over de mange lokale tiltag der er blevet iværksat på det seneste – tiltag som skal sikre både detailhandlen og turismen i Thy.

– For at nævne et par stykker, så har vi lavet et tiltag i Vi Elsker Thy med et bringe varer ud for vores medlemmer i de tre handelsforeninger, og det er blevet taget super godt imod af jer Thyboer, vi runder pakke nummer 1000 inden ugen er omme, så det er virkeligt flot – og jeg takker på butikkernes vegne for opbakningen.

Ny digital gågade samler Thy
Et andet tiltag er en fælles webshop-løsning, lokalt – limfjordshop.dk – der samler handlen lokalt i Thy digitalt.

– På den digitale gågade kan thyboerne med få klik finde et samlet Thy, og derved har vi gjort det nemt for dem at handle lokalt hjemme fra sofaen, fortæller Michael Vendelbo.

LimfjordShop.dk blev lanceret i mandags, og har fået en rigtig fin start. Der vil løbende komme flere butikker til, ligesom udvalget af varer også vil blive større.

– Netop disse to initiativer, har gjort at vi har fremskyndt processen med at optage Vorupør i Vi Elsker Thy-familien – der har simpelthen været efterspørgsel ved butikkerne i Vorupør, om de kunne blive en del af ordningen, og selvfølgelig kunne de det, slutter handelschefen.

LÆS OGSÅ:

Ny digital gågade er i luften

 

Forfatter

Related posts

Top