Vizuall har vokseværk

I løbet af det sidste halve år har reklame- og webbureauet Vizuall i Thisted haft vokseværk.

Nye og større kunder og projekter har betydet tre nyansættelser på kort tid. Alle tre er nye tilflyttere til Thy og det har været vigtigt for indehaver, Elisa Grauenkjær, at de nye medarbejdere har været interesserede i at bo i Thy.

– Jeg har haft et par medarbejdere, som boede i Aalborg, og desværre fik de jo ret hurtigt job der. Derfor har mit mål været at ansætte nogle, som gerne ville flytte til Thy, og det er nu lykkes, fortæller hun.

Lisbeth Sørresiig Alling, 25 år, er multimediedesigner med speciale i konceptudvikling og er fastansat til håndtering af grafiske og digitale løsninger, websites samt animation. Hun er flyttet fra Hobro til Thy.

På holdet er også Anders Rysgaard Villadsen på 23 år, som er uddannet multimediedesigner og fastansat til håndtering af grafisk design og digitale løsninger, heriblandt websites. Anders har boet tre år i Århus og er hjemvendt som Thybo.

Endelig er 39-årige Nikolaj Weber fastansat som fullstack webudvikler til udvikling af websites i Umbraco primært, samt apps og specialløsninger. Nikolaj er flyttet til Thisted med sin familie fra Aalborg.

On site medarbejder
Som noget nyt er et muligt at få en multimediedesigner ud i virksomheden for eksempel en dag om ugen.

– Vi arbejder med en ”on site Vizuall medarbejder”, hvor vi tager ud til kunderne og sidder der og arbejder. Vi har erfaring for, at det virkelig rykker, forklarer Elisa Grauenkjær.

To af de kunder, som har benyttet sig af den aftale, er Thy VVS og Kellpo A/S og hos sidstnævnte siger sælger og marketingansvarlige Roy Pedersen:

– Det betyder, at vi på en helt anden måde får løbende fokus på vores marketing. Ellers ligger den slags tit nederst i bunken, og vi får det ikke gjort. Så vi er rigtig glade for, at vi med Vizuall-medarbejderen får sat skub i det.

Elisa Grauenkjær påpeger, at det giver mere kontinuitet og en rød tråd i marketingarbejdet, når der løbende sker noget.

– Vores medarbejder får også mere kendskab til virksomheden, ved at være der fysisk, og jeg er sikker på, at prisen er godt givet ud i forhold til at virksomheden skulle ansætte en, fordi vi også har et kæmpe bagland at trække på.

Vizuall samarbejder med en lang række andre leverandører for eksempel fotografer, journalister, filmfotografer samt webspecialister. Firmet har stor glæde af kontorfællesskabet, hvor der blandt andet samarbejdes med fotograf Bertel Bolt og Jeanette Lund Kommunikation. Et konkret samarbejde med Jeanette Lund Kommunikation har været udgivelsen af den smukke, lokale bog Smagens Landskab om de lokale fødevarer i Thy.

Virksomhederne vil ud over kanten
Vizuall har oplevet spændende tilgang af større projekter, heriblandt Go’Mad Spar, hvor der er udviklet visuel identitet, webløsninger og adhoc opgaver med blandt andet tryksager, bildekoration og annoncering.

For Thisted Kommune har Vizuall udviklet visuel identitet for det store EU-projekt RigKilde samt website, animationsfilm, tryksager og storformattryk – og sådan kunne jeg blive ved, fortæller Elisa Grauenkjær.

– Generelt er der mange virksomheder her i området, som har indstillingen ”at den der lever stille, lever godt”. Men jeg må sige, at vi i øjeblikket oplever, at rigtig mange virksomheder gerne vil have et professionelt udtryk og gerne vil ud over kanten med deres markedsføring. Det synes vi er positivt, for vi brænder for at se virksomheder vokse og det er jo det, der sker, når markedsføringen fungerer, siger Elisa Grauenkjær.

Foto: Bertel Bolt

Forfatter
Tags

Related posts

Top