Vinterbadefestival må aflyses

Aldrig nogensinde før har så mange på forhånd købt billet til årets Vinterbadefestival i Vorupør, der skulle afvikles fjerde juledag ved Havbadet i Vorupør. Men Covid-19 situationen gør, at man desværre må aflyse årets festival.

Arrangørgruppen bag Vinterbadefestivalen i Vorupør har ellers gået og smilet gennem de seneste uger ved udsigten til, at festivalen ville blive udsolgt med op imod 300 deltagere.

– vi har solgt omkring 200 billetter to uger før, og det er ny rekord. Derfor er vi selvfølgeligt også kede af, at vi må aflyse. Vi har fulgt hele situationen omkring Covid-19 tæt og ikke mindst den næsten eksplosive spredning af Omikron varianten, vi oplever lige nu. Det gør, at vi har vurderet, at vi er nødt til at aflyse, siger Kim Poulsen fra arrangørgruppen.

Her skal man nu i gang med at refundere de købte billetter.

– vi har et fantastisk samarbejde med Thy Turistforening/Visit Thy omkring billetsalget. De går nu i gang med at refundere de købte billetter. Det kan godt tage nogle dage, så vi beder om, at man lige har lidt tålmodighed, siger Kim Poulsen.

Han glæder sig over, at festivalen – trods aflysningen – aldrig nogensinde har fået så stor opmærksomhed som i år.

– vores nye samarbejde med Handelschef Michael Vendelbo og Thy Detailforum omkring markedsføring og udvikling af arrangementet har virkeligt slået gennem, og nogle af de tiltag, vi har arbejdet med, glæder vi os til at præsentere for gæsterne næste år i stedet for, siger Kim Poulsen.

Vinterbadefestivalen i Vorupør finder sted fjerde juledag 2022 og billetsalget starter til november næste år.

Forfatter
Top