Vingegaard dropper kaptajn-rolle

Thys store cykelnavn Jonas Vingegaard, der for nyligt udtalte, at han har sat sig for at vinde årets Tour de France, fortæller nu til TV2 SPORT, at han dropper sin kaptajn-rolle i Tour-optakten Critérium du Dauphiné.

– Jeg har af egen fri vilje sagt, at jeg helst ikke vil køre klassement. Jeg tror på, at det er bedre for mig ikke at køre klassement. Jeg tror, at rent optaktsmæssigt til Tour de France er det bedre ikke at grave for dybt der. Så man skal ikke være bekymret, hvis jeg bliver sat en af de første dage, siger Jonas Vingegaard til TV2 SPORT.

Men Jonas Vingegaard forsikrer, at hans resultater i Critérium du Dauphiné ikke kommer til at indvirke på, at han styrer slagets gang i en kaptajn i årets Tour.

Som en sidste opvarmning til årets Tour-start i København den 1. juli tager Jonas Vingegaard til Tinges i Alperne og finpudser formen.

Vingegaard med vild udmelding: – Jeg vil vinde Tour de France

Foto: Thyfotografi.dk

Forfatter

Related posts

Top